Geplaatst op 20 september 2017

Cascade genomineerd voor meest gastvrije theater van Nederland

Graag willen wij al onze gasten bedanken voor het stemmen en de uitgesproken waardering! Het is ontzettend leuk om deze publieksnominatie te ontvangen, zeker in ons jubileumjaar.

De ANWB organiseert dit jaar voor de tweede keer de verkiezing voor het ‘Meest Gastvrije Theater van Nederland’. Vorig jaar was De Goudse Schouwburg de overall winnaar. Via de ANWB site kon men stemmen op zijn/haar favoriete theater, schouwburg en concertgebouw. Leden beoordeelden de theaters op bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, zitcomfort, zicht op het podium en het aanbod van voorstellingen.

Cultureel Centrum Cascade is één van de tien genomineerde theaters in de categorie ‘kleine gemeenten’ (tot 50.000 inwoners).

Nominatie categorie kleine gemeenten ( tot 50.000):
1. Barendrecht, Theater Het Kruispunt
2. Brielle, BREStheater