Over Stichting Cascade

Stichting Cascade neemt al jaren een belangrijke plek in binnen de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en de regio Drechtsteden. De Stichting is gevestigd in Cultureel Centrum Cascade. Dit multifunctionele gebouw aan de Hoge Kade 50, is de ontmoetingsplaats voor diverse verenigingen, commerciële partijen en door de verschuifbare tribune in de theaterzaal, ook de plek voor theater- en filmliefhebbers om de beste cabaretiers, muzikanten en films te bewonderen.

Naast het gebouw aan de Hoge Kade is Stichting Cascade ook werkzaam op de locaties van Sporthallen de Ridderhal en Sporthal de Sophiahal. Stichting Cascade zorgt voor exploitatie deze drie gebouwen. Bij tal van instanties en bedrijven heeft het een zeer goede naam opgebouwd. Bij het publiek buiten Hendrik-Ido-Ambacht staat Cascade verder vooral bekend als een intiem en gezellig theater, waarin wekelijks voorstellingen zijn te zien met bekende namen en aanstormende talenten.

Stichting Cascade is een centraal gelegen, goed bereikbaar, maar vooral een betrouwbare en gastvrije organisatie die beschikt over de juiste voorzieningen