Vacatures & stages

Vacature (oproep)  horecamedewerker

Stichting Cascade is de plek in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht en de regio Drechtsteden voor commerciële en sportieve zaalverhuur, de ontmoetingsplaats voor diverse verenigingen en een podium voor (amateur) gezelschappen en artiesten. De stichting is gevestigd in Cultureel Centrum Cascade aan de Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht. Bij het publiek staat Cascade vooral bekend als een intiem en gezellig theater, waarin wekelijks voorstellingen zijn te zien met bekende namen en aanstormende talenten. Cascade is momenteel op zoek naar een (oproep) horecamedewerker.

Doel van de functie: Het correct en gastvrij bedienen van de gasten.

Wij bieden: Een afwisselende en uitdagende functie in een gezellig en samenhorig team. Salaris conform CAO Zorg & Welzijn.

Reageren: Stuur een sollicitatie met cv naar Kevin Duijneveld via kevin.duijneveld@stichting-cascade.nl

Bekijk hier de gehele vacature

Maatschappelijke stages
Binnen Cascade zijn er verscheidene maatschappelijke stages mogelijk.
Stuur je motivatie voor een maatschappelijke stage voor theater naarNienke Helmink
Stuur je motivatie voor een maatschappelijke stage in de sporthallen naar Henk Kooiman

Uiteraard is het mogelijk om eerst wat gegevens op te vragen alvorens je je motivatie instuurt om een stageplek te bemachtigen.