Geplaatst op 5 januari 2016

Cascade wint voor het tweede jaar op rij de MeetingReview Publieksprijs

Vandaag heeft de reviewwebsite MeetingReview.com bekend gemaakt dat Cultureel Centrum Cascade voor de tweede keer op rij de Publieksprijs heeft gewonnen voor beste meetinglocatie in de categorie XL, capaciteit tot 500 personen. De eindbeoordeling van de huurders kwam uit maar liefst uit op een 9!

De huurders van Cascade konden op MeetingReview.com hun ervaringen met het culturele centrum delen. Daarnaast werd de manier van boeking, de locatie, de zaal en de kwaliteit van de catering beoordeeld middels een cijfer.

Wij zijn erg trots op deze prijs en bedanken onze huurders voor deze fantastische steun!

Wilt u zelf eens iets organiseren in Cascade? Kijk op www.stichting-cascade.nl voor alle mogelijkheden.