Geplaatst op 6 maart 2016

Cafe BOVEN als werkplek, voor overleggen of gewoon voor een kop koffie.

Wist u dat u ook gratis gebruik kunt maken van deze openbare ruimte voor bijvoorbeeld het plannen van uw zakelijke besprekingen of als werkplek. Alle werkdagen zijn wij 08.00-23.00 uur geopend (m.u.v vakanties en feestdagen). Weekenden zijn de openingstijden afhankelijk van de activiteiten.

U kunt gratis WIFI gebruiken en we vragen u alleen een consumptie bij ons af te nemen. Het is ook mogelijk om eten te bestellen aan de bar indien gewenst. We adviseren vooraf even te bellen naar 078-6819230 om te vragen of er drukte in BOVEN verwacht wordt, maar veelal is het erg rustig en uitermate geschikt voor het plannen van afspraken.

U kunt uiteraard ook gewoon (zakelijk of privé) in BOVEN gaan zitten voor een bakje koffie of een hapje en drankje.