Geplaatst op 1 november 2016

Business middag was een succes

Op woensdag 26 oktober organiseerde Stichting Cascade de Business middag. Vele ondernemers en zakelijke contacten werden uitgenodigd voor deze gezellige middag in grand café BOVEN. Naast een gezellig hapje en drankje, was er ook gelegenheid om de vernieuwde zalen te bekijken. Nagenoeg alle bezoekers gingen dan ook mee met de rondleiding en bekeken vol verbazing naar de grootse veranderingen.

Bekijk hier de foto’s van deze middag.

Reacties van bezoekers:
“Mooie, representatieve zalen waar ik mijn bijeenkomsten kan plannen”
“ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden waren”
“Cascade laat hiermee echt een visitekaartkaartje achter, wat een prachtige zalen”.
De ondernemers kregen een goed beeld van de vele mogelijkheden voor zalenverhuur in Cultureel Centrum Cascade.

Stichting Cascade bedankt de sponsoren voor de bijdrage aan deze middag:
De Sitter Bloemen, Visualis, Bakkerij Prins, Lydison, Chez Heeren Jansen, RS Evenementen, Radder en Hoek en Blok.

Op een ander moment ondernemers ontmoeten in BOVEN.?
Er zijn in Cascade maandelijks diverse mogelijkheden om met collega’s en/of zakenrelaties te netwerken met andere ondernemers zonder verdere verplichtingen. U bent uiteraard van harte welkom op onze BOVEN.Borrels (vrijdagmiddag), maar ook bij de Open Coffee Drechtsteden(donderdagochtend). Ook is er voor kunstenaars en kunstliefhebbers Kunstcafé Drechtsteden (zaterdagmiddag).