Geplaatst op 3 januari 2017

Cascade wint de publieksprijs van Meeting Review

Vol trots mogen wij u vertellen dat Cascade voor het derde jaar op rij de publieksprijs heeft gewonnen in de categorie XL op de onafhankelijke review website MeetingReview. Na 2014 en 2015 hebben wij ook in 2016 weer heel veel mooie reviews mogen ontvangen van tevreden huurders. Inmiddels hebben zijn er maar liefst 77 reviews op de site en krijgen we gemiddeld een 9 als cijfer.

In totaal staan er 6746 meeting locaties op de site. Er zijn vijf categorieën voor de awards. Cascade zit in categorie XL voor locaties tot 500 personen. Cascade komt op de derde plek wanneer we kijken naar de punten in alle categorieën.

Uiteraard willen iedereen hartelijk bedanken die een review over Cascade heeft geplaatst. Dankzij jullie mogen wij nu wederom de publieksprijs in ontvangt nemen.

Uiteraard blijft Cascade ook in 2017 de uitstekende service en flexibiliteit bieden aan haar huurders, welke in de reviews veelvuldig wordt benoemd. Met de in de zomer vernieuwde zalen is ook de uitstraling van de zalen nu zeer sfeervol. Daarmee zijn er mogelijkheden genoeg om weer veel huurders en gasten te laten genieten van de geslaagde bijeenkomst, cursus, vergadering, feest of evenement.

Bekijk hier alle reviews.