Geplaatst op 24 augustus 2017

Tip! aanbieding voor een professionele BHV training

Cascade en Alert Training & Service vof. bieden u een aantrekkelijke aanbieding aan voor uw BHV herhalingstraining.

Dinsdag 24 oktober 2017
09:00 uur tot 17:00 uur (inloop vanaf 8:30 uur)
voor slechts € 150,- per persoon exclusief BTW.

Alert Training & Service vof
Alert Traing & Safety (ATS) is een bedrijf dat al ruim 12 jaar cursussen op het gebied van Bedrijfshulpverlening verzorgt. ATS is aangesloten bij het NIBHV. Iedere werkgever in Nederland is wettelijk verplicht om bedrijfshulpverlening te organiseren. Jaarlijks ontvangen meer dan 300.000 bedrijfshulpverleners het BHV certificaat van het NIBHV, via gecertificeerde opleiders.

Voor u als BHV-er betekent dit dat u opgeleid wordt om binnen uw organisatie op de juiste manier Eerste Hulp te kunnen bieden bij een ongeval of om een beginnende brand te kunnen blussen. Waar nodig alarmeert u de verschillende hulpdiensten.

Na het volgen van een (herhalings)cursus Bedrijfshulpverlening ontvangt de cursist een NIBHV certificaat/diploma, een NIBHV BHV-pas en is de BHV-er een jaar lang verzekerd tijdens optreden als BHV-er.
Meer informatie ats-bhv.com.

Cascade
In Cultureel Centrum Cascade maakt u gebruik van één van de 10 verzorgde zalen. Deze dag volgt u niet alleen de BHV cursus, maar tussendoor kunt u uiteraard genieten van een lekker kopje koffie/ thee aan de bar in grandcafé BOVEN. In de middagpauze kunt u uiteraard ook frisdrank bestellen. Ook in de lunchpauze zal het u aan niets ontbreken. De lunch bestaan uit twee smaakvolle belegde broodjes, een mini dessertje en een heerlijk broodje luxe kroket. Daarbij krijgt u jus d’orange, melk, koffie en/of thee. Heeft u een dieet of allergie, laat het ons dan tijdig weten. Dan kunnen wij veelal een passend alternatief voor u verzorgen.

U kunt rondom het gebouw gratis parkeren en de bus stopt voor de deur. Rijksweg A16 en A15 liggen op minder dan 10 minuten van Cascade vandaan.

U kunt zich nu aanmelden BHV training
Aanmelden (voor 9 oktober) via www.ats-bhv.com.

Locatie:
Cultureel Centrum Cascade
Hoge kade 50 Hendrik-Ido-Ambacht
Route en informatie.

Het betreft een BHV herhalingscursus. De cursus gaat door bij minimaal 10 personen. Kunt u deze datum niet, laat het dan wel weten. Bij voldoende animo kan een andere datum worden gepland.