Geplaatst op 2 januari 2018

Zilveren publieksprijs MeetingReview


Cascade
mocht drie jaar op rij de eerste prijs van MeetingReview in ontvangst nemen. De einduitslag van 2017 is deze week bekendgemaakt; na een nek-aan-nekrace met Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is Cascade in de categorie XL op de tweede plaats geëindigd.  Wij feliciteren onze collega’s van harte met hun overwinning!

Wij zijn dankbaar voor de vele lovende reviews en mooie cijfers van onze huurders en bezoekers. Dit leverde namelijk een reviewscore van gemiddeld 9,2 op! Dankzij deze buitengewone waardering  sluiten wij het jaar trots af met onze zilveren publieksprijs.

Op het onafhankelijke platform Meetingreview.com kunt u de ruim 150 reviews bekijken die Cascade heeft mogen ontvangen. U kunt daar uiteraard ook zelf een review achter laten wanneer u de afgelopen tijd Cascade heeft bezocht. Niet alleen wanneer u een zaal heeft gehuurd, maar alle gasten/bezoekers kunnen een review plaatsen of Cascade beoordelen met een cijfer.