Geplaatst op 16 januari 2019

Uitreiking Publieksprijs 2018

In de tweede week van januari mocht Cultureel Centrum Cascade de bronzen Publieksprijs 2018 van het platform MeetingReview in ontvangst nemen. De prijs is mede te danken aan de huurders en gasten die de vergaderlocatie met een gemiddelde reviewscore van 9,1 als uitstekend beoordeelden.

Cascade is trots op de derde positie in de categorie XL vergader- en eventlocaties, met een maximale capaciteit van 550 personen. ,,Het is bijzonder dat we opnieuw bij de top 3 van Nederland behoren. Er wordt beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en de catering. En ook de vele lovende reviews en mooie cijfers die de huurders en bezoekers ons hebben toegekend via de website MeetingReview.com spelen een grote rol in de beoordeling. Ik wil hen hier dan ook graag voor bedanken. Dat we opnieuw in de prijzen zijn gevallen dankzij de waardering van onze gasten, is toch een kroon op het werk van het team van Cascade”, vertelt Aafke van de Peppel-vonk, planner zalenverhuur en evenementen.