Geplaatst op 16 april 2019

Theaterseizoen 2019/2020

Ben jij ook zo benieuwd welke voorstellingen er vanaf september te zien zijn in Cascade? Nog even geduld, de start van de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur. Vanaf vrijdag 10 mei kan je online reserveren. Zorg dat je er snel bij bent voor de mooiste plaatsen!

Het complete theaterprogramma staat vanaf maandag 6 mei op de website, je kunt voor aanvang van de kaartverkoop dus alvast een selectie maken uit het gevarieerde aanbod: van cabaret en muziek tot superleuke kindervoorstellingen.

De gloednieuwe theaterbrochure wordt woensdag 8 mei thuisbezorgd in heel Hendrik-Ido-Ambacht, tegelijk met weekblad De Brug. Geadresseerden buiten Hendrik-Ido-Ambacht ontvangen de theaterbrochure vanaf donderdag 9 mei met de reguliere post. Heb je de theaterbrochure niet thuis ontvangen? Dan kan je vanaf donderdag 9 mei een exemplaar ophalen in Cascade. De online kaartverkoop gaat vrijdag 10 mei van start!