Geplaatst op 14 mei 2019

DE MENSEN VAN CASCADE

Wanneer je de locaties van Cascade regelmatig bezoekt, kom je vast onze medewerkers tegen. Wie zijn deze mensen die Cascade een gezicht geven en wat voor werk verzetten zij voor en achter de schermen? In deze rubriek stellen zij zich graag aan je voor.

Deze week: Sandra Put

‘‘Goedendag, u bent verbonden met Stichting Cascade. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk gebruik te maken van het nu volgende keuzemenu.” Als je weleens naar Cascade hebt gebeld, komt deze tekst je vast bekend voor. De vriendelijke, heldere stem die je hoort, is die van Sandra Put. In het dagelijks leven werkt Sandra als financieel-administratief medewerker bij Cascade, en dat doet zij al meer dan 10 jaar. “In dezelfde functie heb ik hiervoor ook bij andere organisaties gewerkt; onder andere bij een transportbedrijf, een advocatenkantoor en een bedrijf voor medische hulpmiddelen. Deze branche vind ik eigenlijk wel het leukst omdat het zo divers is. Horeca, theater, zaalverhuur en sport: alle onderdelen van Cascade komen in mijn werk voorbij”, vertelt Sandra. “De financiële administratie bijhouden werkt in feite bij elk bedrijf in grote lijnen op dezelfde manier, maar juist het product maakt het extra leuk.”

Pietje Precies
De dagelijkse financiële administratie bijhouden is een belangrijke taak die vraagt om vakkennis en nauwkeurig en secuur werken. “Met cijfers werken past bij mij. En ja, daarvoor moet je wel precies zijn. Veel mensen hebben een hekel aan het bijhouden van de administratie, maar ik vind het heel leuk om te doen. Vaak komt er ook nog het nodige uitzoekwerk bij kijken, dat is echt mijn ding.”
Het takenpakket van Sandra is heel breed. Zij controleert en verwerkt alle uitgaande en inkomende facturen, beheert de contante geldstromen binnen Cascade, verwerkt de bankmutaties en levert informatie voor het opstellen van financiële rapportages. “Door de digitalisering is er zoveel meer mogelijk dan vroeger. Procedures gaan sneller en efficiënter. Ik vind het belangrijk om mee te gaan met de ontwikkelingen in mijn vakgebied en te kijken waar er verbeteringen mogelijk zijn.”

Lekker op de fiets
Een deel van de telefoontjes die op de afdeling Kaartverkoop binnenkomt, neemt Sandra voor haar rekening. Heb je een vraag over het reserveren van kaartjes voor het theater of speciale wensen? Sandra helpt je hier graag bij. “Tijdens een werkdag heb ik contact met allerlei mensen zoals theaterbezoekers, vaste zaalhuurders en natuurlijk collega’s. Die collega’s kies je zelf niet uit, daar heb ik geluk mee gehad. Ik heb het erg naar mijn zin, zowel in mijn werk als bij deze organisatie.”
Als muziekliefhebber gaat Sandra graag naar concerten en musicals. “Ik bezoek ook wel een aantal voorstellingen in Cascade, maar meestal is dat minder vaak dan ik me aan het begin van het seizoen heb voorgenomen.” Niet zo gek, na een drukke werkweek is het vast ook wel prettig om in een andere omgeving te zijn. “Dat valt wel mee hoor, ik kan het werk goed loslaten in mijn vrije tijd. Ik woon in Zwijndrecht en pak altijd de fiets, een prima manier om je hoofd leeg te maken en na een werkdag weer fris thuis te komen!”