Geplaatst op 23 augustus 2019

Kom je ons gedag zeggen op de Zomerparkdag?

Uiteraard zijn wij ook dit jaar te vinden op de jaarlijks terugkerende Zomerparkdag in Hendrik-Ido-Ambacht. Zaterdag 31 augustus introduceren wij vol trots onze nieuwe huisstijl! Kom een leuke foto bij ons maken in deze te gekke photobooth-caravan en maak kennis met alle onderdelen van Cascade. De foto mag mee naar huis en als je wilt ook gedeeld worden op de social media om kans te maken op leuke Cascade prijzen. Gedurende de dag delen wij ook nog wat leuke zomer gadgets uit. Eind van de middag verhuizen wij naar het terrein van foodtruck festival Toost en zijn wij daar tot 21.00 uur te vinden.

Wil je meer weten over theater, zaalhuur, evenementen of andere mogelijkheden in en bij Cascade?
Kom gezellig langs, dan vertellen wij je er graag meer over.