Geplaatst op 16 oktober 2019

Dans- en bewegingslessen in Cascade

Het huren van een zaal in Cascade is een aantrekkelijke mogelijkheid waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt door bedrijven en particulieren.
Daarnaast hebben in Cascade verschillende verenigingen en clubs een vaste plek gevonden. Denk bijvoorbeeld aan DUS DANS, een dansschool voor kinderen en volwassenen, en Patañjali Yogacentrum voor yoga en meditatie. Voor hun dans- en bewegingslessen maken zij graag gebruik van de Erkerzaal en de Balletzaal (begane grond), de Niagarazalen (1e verdieping) en de Victoriazalen (2e verdieping).

Wilt u weten welke verenigingen Cascade tot haar vaste huurders mag rekenen? Een compleet overzicht vind u hier.

Voor meer informatie over zaalhuur voor uw vereniging of club kunt u contact opnemen met de afdeling Planning. Stuur een mailtje of bel gerust even naar 078-6819230, wij helpen u graag verder.

Foto’s: Anke Bot fotografie