Vacatures & stages

Stichting Cascade biedt ruime mogelijkheden voor zaalverhuur aan bedrijven, particulieren, verenigingen en sportclubs in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. De stichting is gevestigd in Cultureel Centrum Cascade. Dit multifunctionele gebouw aan de Hoge Kade 50 heeft een streekfunctie in de hele regio Drechtsteden. Voor theater- en filmliefhebbers is Cascade dé plek om de beste cabaretiers, muzikanten en films te bewonderen. Cascade staat bekend om de gastvrijheid en warme sfeer; een ontmoetingsplaats en dynamische evenementenlocatie voor iedereen!

Stichting Cascade is op zoek naar een:

Horecamedewerker (oproep)

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie binnen een gezellig en collegiaal team. Salaris conform CAO Sociaal Werk. Vind je het leuk om onze gasten correct en gastvrij te bedienen? Wil je solliciteren? Stuur een motivatiebrief met cv naar Kevin Duijneveld.

Bekijk hier de volledige functieomschrijving: Vacature Horecamedewerker (oproep)

Maatschappelijke stages

Bij Stichting Cascade zijn er verschillende maatschappelijke stages mogelijk.
Stuur je motivatie voor een maatschappelijke stage voor het theater naar Nienke Helmink
Stuur je motivatie voor een maatschappelijke stage in de sporthallen naar Henk Kooiman
Wil je meer informatie over een stageplek bij Cascade? Neem gerust contact met ons op.